fbpx

BLI FÖRETAGSPARTNER!

Är du nyfiken på hur ditt företag kan synas i samband med Skaraborg Sessions samt vara med och skapa mervärde för våra medlemmar? Vi erbjuder olika typer av partnerskap, kontakta oss för att få information om vilka möjligheter som finns!

SKARABORG SESSIONS HUVUDSPONSOR 2019

TIDIGARE FÖRETAGSPARTNERS

SKARABORG SESSION SS07 – ANDREAS CARLSSON

Skaraborg Sessions 07 presenteras av Länsförsäkringar Skaraborg
Länsförsäkringar Skaraborg grundades 1842 och ägs nu som då av sina kunder. Visionen är att skapa trygghet och möjligheter tillsammans. En av bolagets viktigaste grundstenar är att vara det lokala alternativet som finns nära, i Skaraborg finns idag 8 lokala kontor.
Genom både det personliga och digitala mötet där kundens behov sätts i fokus och med engagerade medarbetare som alltid gör det lilla extra skapar Länsförsäkringar mervärde för sina ägare, det vill säga kunderna. Idag erbjuds ett helhetskoncept med allt under samma tak – bank, försäkring och fastighetsförmedling. Länsförsäkringar har en kundrelation med närmare hälften av skaraborgarna och vartannat företag i Skaraborg.

Bronspartners vid eventet: Rix FM/Star FM Skaraborg och Skövde Bilringar
          

 

SKARABORG SESSION SS06 – SVANTE RANDLERT

Skaraborg Sessions 06 presenterades av Tibro Kommun och Branschskolan för trä-, möbel- och inredningsbranschen.

Möbeltillverkning, inredning och design är en del av Skaraborgs signum. I över 150 år har hantverkstraditionen funnits här. Inredia är the melting pot of interior design – en viktig mötesplats och basen för utvecklingen av Branschskolan. Tibro kommun med stöd av ESF driver projektet för att utveckla branschen i allmänhet och kompetensförsörjningen i synnerhet. Projektet vill stärka möbelindustrin för lokalt tillverkade möbler och agerar för att hitta lösningar på branschen behov. Digitalisering, hållbarhet och hantverk är ledord och projektet hoppas kunna locka fler till trä-, möbel- och inredningsbranschen.

SKARABORG SESSION SS05 – GUSTAV STENBECK

Bronspartners för Skaraborg Sessions 05 var First Hotell Billingehus och Skrothandlarn i Götene AB.

SKARABORG SESSION SS04 – ALEXANDER PÄRLEROS

Brandt bil grundades 1929 och är än idag ett privatägt familjeföretag i fjärde generationen.Med parollen ”Vi finns i din närhet” finns Brandt Bil idag på 18 orter med 22 anläggningar. Under 2017 omsatte Brandt-koncernen 2,9 miljarder genom sina tre verksamhetsbolag.

Genom att attrahera, engagera och utveckla sina medansvariga vill Brandt bygga på trygghet och personligt engagemang för att skapa relationer med, och mervärde för sina kunder. Genom detta och företagets långa stolta historia vill Brandt vara den självklara affärspartnern och leverantören av företagets fordonsrelaterade produkter och tjänster.

SKARABORG SESSION SS03 – ISABELLA LÖFENGRIP
Skaraborg Sessions SS 03 presenterades av Malin Arenius AB.

SKARABORG SESSION SS02 – PETER FORSBERG

Pegil är ett innovativt miljöföretag som jobbar med att sänka energiförbrukningen både när det gäller luftbehandling och med hjälp av uppvärmning och torkning med mikroteknik.

Med egen utveckling och avancerad tillverkning är Pegil ett företag i framkant när det gäller luftbehandlingsaggregat för såväl inomhus- som utomhusbruk och mikrovågsugnar för industrin. Läs mer på www.pegil.se

SKARABORG SESSION SS01 – FREDRIK REINFELDT

Skaraborg Sessions SS 01 presenterades av Skövde 4-hjulingar.
Ett starkt bolag under snabb utveckling med stor tillväxt.
Skövde 4 hjulingar är störst i Skaraborg på terrängfordon och erbjuder lösningar för både privatpersoner och företag, med marknadsledande varumärken som Polaris, Can am, Kranman och ett stort utbud av tillbehör och reservdelar.
Dessutom en fullserviceverkstad som bara jobbar med originaldelar.
Läs mer på www.skovde4hjulingar.se

VI SKAPAR SKARABORG SESSIONS

Camilla Rickstrand

Camilla Rickstrand

Konferens och Event i Skaraborg

camilla@skaraborgsessions.se

070-242 76 67

Andreas Rickstrand

Andreas Rickstrand

Konferens och Event i Skaraborg

camilla@skaraborgsessions.se

070-3586688

Maria Hillerström

Maria Hillerström

Wettern Kommunikationsbyrå

maria@skaraborgsessions.se

070-534 19 58

Erik Lundgren

Erik Lundgren

Wettern Kommunikationsbyrå

erik@skaraborgsessions.se

070-886 09 87